Op alle beelden van deze site rust het copyright bij Paul Lagro Fotografie te Heveadorp. Gebruik van de beelden mag uitsluitend na schriftelijke toestemming van de maker, Paul Lagro.
logo

Over

over mij

als fotograaf

Op mijn eerste schoolreisje mocht ik van mijn vader zijn 'Agfa clack' meenemen om foto's te maken. Vanaf dat moment was ik verkocht. Jaren later ging ik de fotografie opleiding in Den Haag doen. Na twee korte loondienst avonturen in de studiofotografie ben ik in 1987 voor mezelf begonnen. Eerst vanuit mijn tot studio verbouwde woonkamer, waar ik veel productfotografie heb gedaan en vele covers voor diverse tijdschriften heb gemaakt. Maar ik ben ook veel op pad (geweest) voor technische foto's in fabrieken voor het bedrijfsleven. In de loop van de jaren is daar meer en meer portretwerk bijgekomen, wat intussen het grootste deel van mijn werk uitmaakt. Het is juist de mix van opdrachten die mij geboeid en scherp houdt. Ik vind de persoonlijke contacten erg fijn en ben goed in mensen op een ongedwongen manier op de foto krijgen. Ik krijg vaak te horen "Goh, wat heb je een mooie foto van mij gemaakt!", en ik zie die foto's dan ook terug op hun LinkedIn account. Daarnaast kan ik me nog steeds helemaal verliezen in de techniek van complex uitgelichte industriƫle foto's waarbij ik al mijn fotografische kunde uit de kast kan halen.

Meer weten

Heeft u vragen of heeft u specifieke ideeƫn waarover u van gedachten wilt wisselen, neemt u dan contact met mij op. Ik denk graag met u mee.